O nama

Privredno društvo NRK Inženjering d.o.o. je osnovano u martu 1990. godine. Konačna organizacija preduzeća izvršena je jula 1992. godine. Realizacija zajedničkih ulaganja sa DP 19. Decembar iz Podgorice u oblasti proizvodnje supstanci za specijalne namene počela je 1994. godine.

Da bi se ostvarili strateški zadaci koje je “NRK INŽENJERING” d.o.o. postavio, neophodna su istraživanja i razvoj što se ostvaruje kroz rad autorskih timova koje čine vrhunski istraživači i stručnjaci iz oblasti delatnosti preduzeća. Razvoj i osvajanje novih programa realizuje se u naučno-istraživačko razvojnim laboratorijama najeminentnijih institucija u zemlji, sa kojima “NRK INŽENJERING” d.o.o. ima ugovore o istraživačko-razvojnoj i proizvodno-poslovno-tehničkoj saradnji, koji obezbeđuju poslovno-pravnu sigurnost svim učesnicima u procesu osvajanja novih tehnologija.

Politika kvaliteta

NRK INŽENJERING D.O.O“ Beograd je posvećen prodaji hemikalija i zastupanju firmi, poštujući pravila poslovne etike putem sprovođenja i primene zahteva standarda SRPS ISO 9001:2015. Zalaže se za prodaju proizvoda, odnosno za pružanje usluga koje dugoročno obezbeđuje njenu stabilnu poslovnu moć i prosperitet i doprinosi stalnoj prisutnosti u krugu šire poznatih, poslovno uspešnih, tržišno orijentisanih i uglednih organizacija.

Misija i vizija

MISIJA preduzeća NRK inženjering d.o.o. Beograd je stvaranje snažne i stabilne kompanije za prodaju hemikalija i predstavljanje firmi na teritoriji Srbije i zemalja okruženja, koja je stalnim unapređenjem poslovanja, kvaliteta proizvoda i usluga, usmerena ka stvaranju većih vrednosti

VIZIJA je da ostanemo poželjan partner, poznat po visokom nivou kvaliteta proizvoda i usluga, da korektnim poslovim odnosima  zaštitimo naše kupce i partnere, zaposlene radnike i vlasnike preduzeća.

Nagrade i priznanja

Zahvalnica
Hemijski fakultet Univerziteta u Beogradu povodom Dana fakulteta i 150 godina hemije u Srbiji dodeljuje zahvalnicu u znak zahvalnosti na donaciji koja će doprineti uspešnijoj nastavi i naučnom radu na Hemijskom faklutetu.

Zahvalnica
Za učešće u 4. međunarodnoj privrednoj prezentaciji Tržišno privređivanje, skladan razvoj i prosperitetna budućnost

Štab civilne zaštite opštine Voždovac
Zahvalnica za aktivno učešće i nemerljiv doprinos u odbrani zemlje od agresije NATO pakta u periodu od 24. marta do 9. juna 1999. godine

40. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća
Stručni žiri je doneo odluku da se Velika nagrada Korak u budućnost za izložena vrhunsko-tehnička rešenja dodeli za proizvod Dijabet hrom